sunnuntai 8. elokuuta 2010

Viikonloppu jälkiä

Tämä viikko on mennyt hyvin tavalliseen tapaan. Päivisin olen ollut yksin kotona, olen nukkunut ja syönyt luita. Kun muut tulevat kotiin niin päivän aikana varastoitunut energia pääsee purkautumaan! Haluaisin aina kovasti leikkiä ja riehua, mutta isäntäväki ei aina innostu yhtä paljon kuin minä. Se on kuitenkin ollut kivaa, että olen päässyt leikkimään Tyynen ja Lakun kanssa! Esteri on enemmän katsonut sivusta, sillä on ne lapsukaiset hoidettavanaan. Viikon päästä nekin lähtevät jo uusiin koteihin, vähän tulee ikävä, sillä niiden menoa on ollut hauskaa seurata.

Viikonloppuna olemme olleet taas veneilemässä. En taaskaan tykännyt matkustamisesta, tärisin vain lattialla. Perillä oli mukavampaa, oli useita rapsuttajia ja sain herkkuruokaa mukaan, Ceasaria. Kierrettiin katsomassa saaren nähtävyydet ja pääsin vartiointitornista näkemään pitkälle ulapalle. Korkea paikka ei yhtään pelottanut! Tällä kertaa en päässyt yhtään uimaan, sillä siellä ei ollut mitään uimarantaa enkä uskalla hypätä veneen uimatasolta uimaan. Muutenkin vedessä oli sinilevää, yök.

Oli taas kuitenkin mukavaa palata kotiin omaan petiin ja omien lelujen luokse, ne kun olivat kotona aivan yksin poissa ollessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti