lauantai 21. elokuuta 2010

Hiiren jälkiä

Tänään oltiin illalla Esterin, Tyynen ja Lakun luona. Heti alkajaisiksi saatiin kaikki omat luut, oli tosi hyvää! Oma luuni jäi hieman kesken, sillä Laku ei malttanut syödä luutaan ollenkaan vaan etsi hiiriä. Minäkin innostuin siitä puuhasta. Pitkään me kaivettiin ja haisteltiin ja kuopsuteltiin navetan päädyssä, kunnes löydettiin hiiren piilopaikka. Sitä kaivettiin ihan tosissamme vuorotellen. Yhtäkkiä sieltä tuli hiiri ulos ja minä sain sen kiinni ja laitoin siltä niskat nurin! Ensimmäinen hiireni! Siitä tuli kyllä Lakun kanssa vähän tappelua, että kumman se oli.

Päivän hyvän työn jälkeen mentiin Esterin kanssa saunaan. Ei me siellä kyllä kauaa viihdytty, kun tuli niin kuuma. Sen jälkeen käytiin pesulla. Nyt kotona on mukava käydä nukkumaan puhtaana.

1 kommentti:

 1. MIAU Nana!

  Arvaatkos mitä... Me ollaan täällä jännitetty Nekun kanssa koko viikonloppu, että selviikö tuo Tikru tuosta silmätaudistansa ollenkaan. Se kun on vain maannut ja yskinyt. No,tuo suurin rapsuttaja vei Tikrun kuulema johonkin eläinlääkäriin. Sieltä sitten tulivat jonkun antibioottikuurin ja silmätippojen kanssa. Tuo Tikru on sitten kummallinen, vaikka nuo rapsuttajat antavat sille tippoja ja lääkkeitä, niin Tikru ottaa lääkkeet kiltisti, olla möllöttää vain ja avaa suunsa ja nielee!!! (Jos mulle alettaisi tollasia laittamaan, niin ainakin tappelisin vastaan kuin tiikeri, kyllä senverran kova kissanainen jo olen!!!)
  No sitten se Tikrun olo vaan huononi ja huononi, ja taas kuulema soitettiin eläinlääkärille!! Ja Tikru olikin kuulema saanut väärää antibioottia!! Lääke vaihdettiin johonkin toiseen antibioottiin ja arvaapa mitä!?!? Nyt Tikru on jo syönyt ja käveleekin jo ihan hyvin!! Ajattele, Tikrulla oli yskä, silmätulehdus, bakteeriflunssa ja kaameat aivastukset, HYI!!!
  Minä se porskutan terveenä ja koitan saada myöskin hiiriä kiinni!! Tosin tähänasti en ole saanut muita kiinni kun Nekun hännän ja sekös Nekkua ärsyttää, HIH!!! Ei muuta tälläkertaa, voi hyvin!!

  Amalia

  VastaaPoista