keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tassunjälkiä lenkkipolulla

Tämä päivä on alkanut eri tavalla kuin ennen. Juuri kun olin herännyt, emäntäni halusi lähteä kanssani lenkille. Olin heti innoissani ja valmiina lähtöön! Ilma oli sopiva lenkkeilyyn, ei ollut liian kuuma, kuten koko kesän on ollut. Ei kuumalla kelillä ole voinut käydä lenkillä, läähättäisin niin kovasti että varmaan sotkeutuisin omaan kieleeni!!

Yleensä käymme pienemmän lenkin ja matkalla yritinkin kääntyä sinne päin. Mutta tänään suuntasimmekin isommalle lenkille. Se on mukava lenkki, vain alku- ja loppulenkin ajan joudun olemaan kiinni narussa. Pienillä hiekka- ja metsäteillä ja tietysti metsäpoluilla saan juosta aivan vapaana, se on kivaa!

Tämän lenkkipolun varrella on uimalätäkkö ja juoksinkin sinne suurella vauhdilla. Mutta höh, se olikin kuivunut. Yritin kaivaa sen hiekkapohjaa, mutten ehtinyt kaivamaan kauaa, kun jatkoimme matkaa. Matkalla kävin nuuskimassa kaikkia aiemmin kaivamiani koloja, niitä kaivoin silloin viimeksi mustikkareissulla. Söin pari mustikkaakin.

Kyllä lenkki metsässä on mukavaa, on kiva haistella metsän hajuja ja kuunnella metsän ääniä! Lenkin jälkeen söin hyvin ja seuraavaksi suuntaan jonnekin pehmeään paikkaan nukkumaan kunnon päiväunet!

1 kommentti: