sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Paketti

Hei!
Kuten jo eilen kerroin, minulle oli tullut postiin paketti. Paketti piti noutaa lähipostista, sillä se ei ollut mahtunut postilaatikkoomme. Luulin ensin, että Tyyne lähtee noutamaan pakettini, sillä sehän on noutaja ja seisoja ammatiltaan. No ei Tyyne sitten tullutkaan vaan piti lähteä itse matkaan. Saapumisilmoituksessa luki, että täytyy ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Minä otin rekisteröintitodistuksen, sillä eihän minulla muutakaan ole. Mutta postivirkailija oli tiukkana, hän ei voinut luovuttaa pakettia minulle, sillä henkilöllisyystodistukseni ei ollut kuvallinen. Yritin kysyä, että mihin hän kuvaani tarvitsee, sillä tässähän minä olen ihan itse. No, ei se vain käynyt. Onneksi emäntäni sai otettua paketin mukaansa. 

Kotiin päästyämme aloin tutkia pakettia. Kyljessä luki "äitiyspakkaus". Ihmettelin, että mikä se sellainen pakkaus on - tuleeko sieltä paketista ne pennut, jotta voin olla äiti? Tuskinpa, sillä mitä minun vatsassani sitten kasvaisi. Eli ei pentuja, ehkä jotain muuta mielenkiintoista, joka täytyy selvittää. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja pakettia availemaan.
Pieni koira ja iso äitiyspakkaus.
Kyllä, se on minulle.
Aukeaako se tästä?
Kurkistus.
Avaaminen täydessä vauhdissa.
Vihdoinkin sain laatikon auki. Ja toden totta, ei siellä mitään pentuja ollut, vaan paljon kaikkia tarvikkeita, joita tarvitaan pentujen hoidossa. Oli se hyvä, että sain tällaisen paketin, sillä ei minulla oikein ollut mitään pentutarvikkeita, vain omia leluja ja muita omia tarvikkeita.
Vautsi, mitä kaikkea täällä onkaan!
Paljon tavaraa.
Seuraavaksi esittelen teille äitiyspakkauksen sisältöä. Otetaan ensimmäisenä tarkasteluun lelut. Harmaa lelu on hiirihelistin, se kolisee ja sillä voi leikkiä monta samaan aikaan, sillä vetonaruja on neljä. Keskellä on myös rotta, yliajettu rotta. Se on vinkulelu ja voi olla, että se ei enää vingu, kun pennut sillä pääsevät leikkimään... siis enhän minä sitä tuhoa... No, pistetään se sivuun, jotta pennut saavat sillä sitten leikkiä. Ja kettu, jossa myös vingut molemmissa päissä, toimii myös vetoleluna. Viimeisenä vielä vetoköysi, toivottavasti saan pennuista vetoleikkikavereita, itse pidän kovasti vetoleikeistä.
Lelujen tarkastelua.
Tätä kettua voisin koettaa myös itsekin.
Vetoköysi, tää on kiva.
Seuraavaksi syömiseen liittyviä juttuja. Oi, miten ihanan pienen pieni ruokakippo! Siitä on pentujen hyvä syödä, kun se on niin matala. Äitiyspakkauksessa oli myös matolääkettä ja sitä täytyykin pennuille antaa monta kertaa ja tietysti myös minulle. Ja herkkuja äidille. Lisäksi oli vielä kaksi purkkia Royal Caninin Starter moussea, jota voi antaa pennuille ennen muroihin siirtymistä.
Ruokakippo, tähän ei kyllä suuret annokset mahdu.
Matolääkettä.
Tää on vain äidille! Nam!
Ja ruokaa pennuille, hyvältä tuoksuu.
Jos mä vaan vähän tästä nuolaisen...
Ja sitten otamme tarkasteluun hoivaosaston. Tyhjä vesipullo ja villasukka, niistä saa petiin lämmikkeen, kun pulloon laittaa lämmintä vettä ja pistää sen villasukan sisään. Toimii hyvin, olen itsekin sitä pentuna käyttänyt. Äitiyspakkauksesta löytyi myös ihana fleecehuopa, luukuvioinen. Se on pedissä hyvä lämmike, pysytään sitten lämpöisinä. Mutta ihmettelin, että miksi joukossa oli myös Turun Sanomat. Luenko sitä sillä aikaa, kun pennut nukkuvat? Mitäs järkeä siinä sitten on, uutisethan ovat jo vanhoja? Äh, tietenkin se on pisuvahinkoja varten, se voidaan levittää lattialle ja pisut imeytyy sitten siihen! Luulen, että niitä kyllä tarvitaan enemmän kuin vain yksi. Paketista löytyi vielä myös pyyhe, koirapyyhe. Sitä varmasti tarvitaan, ainakin synnytyksen aikaan.
Pariton villasukka ja vesipullo.
Uusi ja ihana fleecepeitto, varmasti lämmin.
Turkkari.
Finlaysonin koirapyyhe.
Emäntä: "No mutta, mihin se Nana hävisi kesken äitiyspakkauksen tutkimisen?"
Nana: "No eikö saa edes hetkeä levätä?"
 Ja viimeisenä lukuosastolle. Äitiyspakkauksesta löytyi Canis-koiralehti ja Tuire Kaimion Pennun kasvatus -kirja. Kylläpä tuo kirja on paksu, mitenköhän minä jaksan sen lukea? Onneksi kirjassa on kuvia, ne minä ymmärrän hyvin.
Canis - tarkoittaako se kaneja?
Pennun kasvatuskirja, täytyykö se lukea kolme kertaa, jos tulee kolme pentua? Entäs, jos niitä syntyy seitsemän?
Täältähän löytyi heti mielenkiintoista luettavaa tai siis katseltavaa - jackrussellin pentuja!
Olipas siinä paketti, paljon kaikenlaista hyödyllistä. Nyt tässä on vielä noin viikko aikaa pistää tavarat paikoilleen ja alkaa valmistautua synnytykseen. Tässä vielä kuva, jossa on kaikki äitiyspakkauksen tavarat. Luettavaa, hoitotarvikkeita, ruokaa ja leluja, tuleeko sinulle vielä mieleen jotain, mitä tarvitsen? Pentuaitausta meillä ei vielä ole, mutta se on kuulemma isännän ja emännän hankintalistalla. Eikä sitä kyllä vielä heti edes tarvita. Tai eihän sitä koskaan tiedä..
Äitiyspakkauksen sisältö.

7 kommenttia:

 1. Hahhahhaaaaaaa...tää oli ihan mahtava. Tosi hauska! Ihana tuollainen luufleecepeitto. Tiedätkös mistä äitiyspakkauksen sisällön valitsijat niitä hankkivat?

  Aikas kattavasti paketista löytyi kaikkea tarvittavaa.

  VastaaPoista
 2. Ei tiedettykään, että koirillekin on äitiyspakkaus. Tietenkin on, onhan se niin tätä päivää. Meidän emäntä täällä harmittelee, kun ei oo tyttö russelia, että sekin pääsis hiplaamaan äitiyspakkausta. Sillä taitaa olla vähän mummokuumetta...

  Mekin iskettiin silmämme tuohon luufleeceen, tahtoo samanlaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin juuri selvää, että mistä moinen luufleece on peräisin ja äitiyspakkauksen tekijä kertoi, että hän on ostanut sitä kangaskaupasta. Hän myös kertoi, että uusi fleecepeitto on erityisen helppotekoinen: osta kangasta ja leikkaa sopivan kokoiseksi. Thäts it!

   Nyt siis Velmun ja Tyynen kuonot kohti lähintä kangaskauppaa!

   Poista
  2. Niin ja siis tietenkin Nasun ja Bonon (ja Kipankin) kuonot kangaskauppaa kohden!

   Poista
 3. Vautsi mikä äitiyspakkaus! Hyvähän ne on olla valmiina h-hetken lähestyessä :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti!! Alkoi harmittamaan, ettei keksitty lähettää Selmalle samanmoista. HITSIT!!
  Kaikkea hyvää loppuodotukseen!! T. Alli, HOO ja mami

  VastaaPoista