perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pitkä päivitys

Hei kaikki! On tapahtunut niin paljon kaikkea kivaa ja jännää, enkä ole käynyt niistä teille lainkaan kertomassa! Pääosin kaikki kivat jutut liittyvät kesään, joka on siis alkanut!

 Mistä tiedän, että on kesä?
-Ruohoa on paljon joka paikassa, sitä täytyy välillä syödä, jos vatsa on mennyt sekaisin.
-Tyynen kodin lähellä olevaan lammikkoon pääsee uimaan!
-On tosi lämmin.
-Karvapeite vaihtuu.
Esimerkiksi näistä asioista tiedän, että kesä on tullut!  

Tässä paljon kuvia ja tunnelmia kevään ja kesän varrelta, klikkaa kuvia niin näet ne suurempina.

Kivaa ja jännää osa 1
Uiminen on yksi kesän hauskin juttu, käynkin uimassa monta kertaa viikossa. Uimaan pääsee niin merellä kuin tässä lammikossakin, joskus ehkä jossain muuallakin.
Tää on kivaa!  

Kivaa ja jännää osa 2
Tässä ihan meidän lähellä on luontopolku, siellä on todella vaihtelevat maisemat ja maastot. Siellä voi myös käydä uimassa, sillä polku menee joenvartta pitkin. Tällä kerralla en käynyt, kun emäntä ei antanut lupaa, taisi olla niin kuraista.

Kivaa ja jännää osa 3
On kivaa, kun kesällä pääsee usein takapihalle, sinne juuri missä ne oravat ja fasaanit talvella pyörii. Tai itseasiassa fasaani on nyt koko kevään siinä ollut edelleen, mutta en jaksa enää jokaisesta sen rääkäisystä juosta ikkunaan. Ja oravia oli yksi päivä kaksi kappaletta, se oli hauskaa!

Kivaa ja jännää osa 4
 Olen päässyt tutustumaan uuteen koiraan, labradorinnoutajaan. Sen nimi on Mandi ja se oli hoidossa Tyynen luona muutaman päivän. Mandi on vielä pentu, joten virtaa riitti leikkimiseen. Näissä kuvissa me taistelemme Tyynen ja Ekin kanssa tossusta, Mandi seurailee vain vierestä.
Eki iloisena  

Kivaa ja jännää osa 5
Emäntä kävi eilen kaupoilla ja toi minulle tuliaisia. Koirashampoota (yök, en pidä pesulle joutumisesta!) ja tipun. Tipu on ontto sisältä ja emäntä laittoikin sinne jauhelihaa. Se olikin hauskaa, kun yritin sitä sieltä saada pois.
Tällaisia juttuja tällä kertaa! Voit myös kommentoida ja kertoa, millaisia päivityksiä tahtoisit täältä lukea.

1 kommentti:

 1. Moikka!

  Löydettiin sun ploki tuolta Suomen Jackrusselinterrierit ry:n foorumin kauttajust äsken. Luettiin just ,et olit kaks vuotta sitten pyörtyny - ihan kamalaa. Toivottavasti sellasta ei enää tapahdu.

  Aivan ihanat lenkkeilymaastot sulla! Mun isoveikka on kanssa ihan himouimari, hih. Tänne plokiin aiotaan eksyä useamminkin! =)

  Ai, millaisia päivityksiä me haluttais täältä lukea? No, pentupäivityksiä tietenkin!!! Ja paljon kuvia susta! Uimakuvia! Meki käydään melkeen joka päivä uimassa - ihanaaaaaaaa!

  Siis saaksä pentuja vai tuleeks sulle pentu kaveriks? Oot kyllä TOSI SÖPÖ! Meiän Kipa on ihan hullaantunu kaikkiin russeleihin ja mää ja isoveikka tykätään kaikista russeleista kans. Meki nääs ollaan russeleita, hih.

  Meiän Kipa on avannu vähän aikaa sit oman plokin kans, mut mää ja isoveikka aina välil kaapataan se ploki, niinku tehtiin esmes eilen. Se on sellanen koira/käsityöploki - tervetuloa tutustumaan! www.kipanpaja.blogspot.com

  Pitääki käädä kattelemaan sun vanhoja plokipäivityksiä, niin tiedetään susta vähän enemmän sit. Palaillaan!

  VastaaPoista