maanantai 20. syyskuuta 2010

Tavallinen päivä

Hyvin nukuttujen yöunien jälkeen kävin ulkona aamupisulla ja samalla huomasin, että ulkona näytti ihan maanantailta. Tiedossa siis tavallinen arkipäivä. Ulkoilun jälkeen painuin takaisin petiin, sillä aikaiset aamut eivät ole meitä koiria varten.

Päivällä kun heräilin, niin isäntä ja emäntä olivat jo lähteneet. Välillä vahdin ikkunasta kylän menoa, mutta eipä siellä mennyt mitään muutamaa mummoa enempää.

Olen keksinyt oman hauskan leikin (kannattaa kokeilla): olen säästänyt pieniä luun jämiä ja heittelen niitä ympärinsä ja otan ne kiinni. Täytyy olla varovainen, sillä kerran yksi meni sohvapöydän päälle, ja sitä ei saa sieltä takaisin helposti! Tätä leikkiä leikin taas tänään.

Emäntä tuli kotiin ja lähdimme Lakun ja Esterin luokse, Tyyne oli lähtenyt lomamatkalle Lappiin. Juostiin pihalla kuin aivan villit ja peloteltiin ohi kulkevaa koiraa. Sen jälkeen tosin jouduttiin sisälle, eikä päästy kunnon rottajahtiin Lakun kanssa. Harmi!

Kotiin tultuani jouduin luopumaan kahdesta rakkaasta lelustani: röhkijä-possusta ja vinku-pupusta. Ne olivat menneet jo niin rikki, että ne piti laittaa roskiin. Mutta saan joskus ehkä uudet lelut niiden tilalle, emäntä höpisi jotain sellaista. Viime viikollakin jouduin luopumaan vinku-virtahevosta, siitä kyllä tykkäsin tosi paljon.

Iltaa olen viettänyt leppoisasti isännän kanssa ja kohta käyn nukkumaan omaan petiin. Hyvää yötä!

ps. Haluiaisin tietää, mitä te muut teette päivän aikana, joten vastailkaahan tuohon minun tekemään kyselyyn!

2 kommenttia:

 1. Nana, tuo kysely ei selvästikään ole meille hienoille kissaneideille. Me emme hauku tai syö salaa nakkeja. Mutta, mutta: Me kissanaiset sähisemme, mouruamme, raavimme sohvanpieliä, pesemme ja kiillotamme upeaa turkkiamme, nukumme runsaasti kauneusunia. Aaaah, siinäpä onkin jo kylliksi tekemistä päivälle.

  Tessu tulee tälläviikolla meille kun tulee Lapista lomailemasta. Saat sitten tuoreita terveisiä Tessunkautta minulta!!
  Nyt käyn yöpuulle!! KURNAU!!!

  t: Amalia

  VastaaPoista
 2. Heippa Nana,
  Et arvaa mitä minulla oli tänään? Joo, Ilari löysi minusta punkin, tiesi heti kun sillä itselläänkin on ollut punkki.Joopa joo helppo juttu. Isäntä nyppäsi punkkipihdeillä pois. Kauhea hössötys ympärillä ja noin pieni juttu, höh. T.Pikku-sisko Nöpö

  VastaaPoista