torstai 31. tammikuuta 2013

Pakkasesta räntäsateeseen

Viimeksi kirjoittelin, kun oli kovat pakkaset. No, eihän ne onneksi kauaa kestäneet, mutta tilalle tuli tylsät räntä- ja vesikelit. Onneksi ne ei estä lenkille lähtemistä, vaikka ei se kastuminen hauskaa ole. Tiistaina minulla oli paljon mukavaa lenkkiseuraa: Tyyne, Elma ja Tessu. Emäntäkin otti lenkkikaverikseen Tyynen ja Elman emännän. Tessu tuli tietysti mukaan lenkkijoukkoon, sillä se oli juuri silloin Tyynen ja Elman luona yökylässä. Tyyne ja Elma ovat alkaneet pitää blogia, käy sinäkin kurkkaamassa! Tyynen ja Elman laumaan kuuluvat myös Eki-mäykky ja Osku-kissa. Nyt vain emännän kanssa odotellaan, mitä kaikkea kivaa sinne ilmestyy! Komeita kuvia siellä jo oli noista minun kavereista!

Kipan pajan miesmallit Väinö ja Buick ovat antaneet blogilleni tunnustuksen! Kiitos, on kivaa, että ainakin Väinö ja Buick tykkää minun blogista! Täytyy varmaan minunkin jakaa tunnustuksia eteenpäin, mutta nyt en ehdi, sillä lämmin sauna odottaa minua!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin sataa, mutta ei se menoa haittaa. Mäkin pidän sun blogista!

    VastaaPoista
  2. Voi, sielläkin on innokas saunoja ;) Meillä tykkää kans Luna olla saunassa, eikä sitä saa sieltä pois, kun kantamalla...

    VastaaPoista