sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa

Heipä hei,

taas on päässyt aikaa vierähtämään viime kerrasta. Olen silti tehnyt kaikenlaisia koiruuksia, en ole kokonaan mihinkään kadonnut.

Viime viikolla teimme joulusiivousta. Minä vein pedit ja peitot ulos tuulettumaan. Sitten pakkasin kaikki ylimääräiset leluni pussiin ja pussi vietiin vaatehuoneeseen. Rikkinäiset lelut heitin roskiin. Kun pedit olivat tuulettuneet tarpeeksi, vein toisen niistä keittiöön omalle paikalleen, jossa se on ollut jo siitä lähtien, kun minä muutin tänne asumaan. Toisen pedin paikkaa vähän vaihdoin, siirsin sen olohuoneen toiseen nurkkaan. Vanhassa nurkassa oli kylmä, ulko-oven vieressä vetää kovin näin talvella. Tänne vanhaan nurkkaan laitoin joulun tunnelmaa:
Joulukoira

Tänne meillepäin on satanut ihan hirvittävästi lunta! Se ei minua kuitenkaan haittaa, sillä pidän lumesta todella paljon. Lumessa on kiva kaivella ja seurailla jälkiä. Meidän pihalla on nyt noin russelin verran lunta:

Russelin verran lunta.

Tärkeää!
Varoitus energiapurkauksista. Jos on liian monta päivää sisällä tekemättä mitään ja kun pääsee ulos, voi tulla energiapurkaus. Energiapurkaus on vaaraton ja hetkellinen olotila. Energian purkaus menee usein ohi nopeasti. Ne, jotka eivät ole ennen nähneet energiapurkausta saattavat pelästyä sellaisen kohdatessaan. Tässä kuva energiapurkauksesta:

Energiapurkaus on vaaraton ja ohi menevä olotila.

2 kommenttia:

  1. Mä oon nähny tuollaisia energiapurkauksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin pelkään tuollaista energiapurkausta t.Nöpö

      Poista