torstai 6. syyskuuta 2012

Graduapulainen

Emäntä tekee gradua (ei, älkää kysykö minulta, en tiedä mikä se on), hän on tehnyt sitä jo koko kesän. Koska sen tekeminen kestää ja kestää, emmekä siksi pääse niin usein lenkille, päätin vähän auttaa.
Graduapulainen
Kirjoitin graduun kuusi riviä toivomuslistaa: uusia lihaisia luita, kanakierteitä ja nakkeja. Uusia vinkuleluja, sillä vanhat alkavat olla rikki. Viisi riviä kirjoitin tavallisesta päivästäni. Kaksi riviä kirjoitin pehmoisista sohvatyynyistä. Lisäsin kuvan itsestäni nukkumassa pehmeiden sohvatyynyjen päällä:
Vain viisi pehmeää tyynyä riittää
Kuvassa on meidän vanha sohva. Se oli kyllä mielestäni parempi, sillä se oli pehmeä ja siitä näki paremmin ulos. Lisäsin tämän huomion myös graduun. Yhden sivullisen tassuttelin vain näppäimistöllä. Osan otin kyllä sitten pois, sillä se ei näyttänyt hyvältä. Kirjoitin tilalle kaikkien tuntemieni koirien nimet: Tyyne, Tessu... Loppuun laitoin vielä kaikkien tuttujen kissojenkin nimet, ja siitä tuli kyllä aika pitkä, sillä Tyynen perheen Osku-kissalla oli niin monta nimeä.

Ja kun olin valmis, painoin tallenna-kuvaketta (olen nähnyt emännän painavan sitä). Ole hyvä, emäntä! :)

6 kommenttia:

 1. Hahhahhaaa...mahtavaa Nana. Juuri noin toimii graduapulainen! =D

  Sulle on muuten tunnustus meiän plokissa! =)

  T:Nasu ja Bono

  VastaaPoista
 2. Nanan hyvän mielen paketti odottelee täällä jo lähetystä. Laitatkos majapaikkasi osoitteen minulle s-postilla tulemaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Nana, oot paras ja pätevimmän näköinen graduapulainen ikinä!! :) Hyvä kun muistit tallentaa tekstisi. Hyvää syksyä teidän porukalle!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt yksi graduapulainen aina tarvitaan :D. Meitin blogissa on myös sulle jotain mukavaa kaiken graduhässäkän keskelle.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä leidi tällainen Nana! Meillä Villa Päivärinteellä on Minni, eikä mitenkään tuostä kuvauksen "koiratiivisteestä" poikkeava. :) Russelimaista menoa siis myös meilläkin.
  Tsemppiä Villa Päivärinteeltä gradun tekoon sekä Nanan arkeen sen keskellä. :)

  VastaaPoista
 6. Mä luulen että graduapulaisen teksti ei ainakaan mun gradua huonontais yhtään :D Ihana Nana ja kiva kun kävit Pennyn blogissa kommentoimassa! Nanalla on yhtä hienot korvat kuin Pennnylläkin :)

  VastaaPoista