perjantai 20. huhtikuuta 2012

24.4. Kansainvälinen koirienpäivä!

"Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Kennelliiton tavoitteena on tehdä Koiranpäivä tunnetuksi ja saada se virallisesti almanakkaan. Vuonna 2012 päivää vietetään jo kuudetta kertaa."
http://www.kennelliitto.fi/FI/kennelliitto/uutiset/2012/20120417_koiranpaiva.htm
Katso myös http://www.facebook.com/koiranpaiva.

Päivän teemana on vastuu koiran omistamisesta. Näistä asioista on mielestäni hyvä puhua, sillä kaikilla koirilla täällä Suomessa ei ole niin hyvät oltavat kuin pitäisi. Harmittaa, kun liian usein lehdissä kerrotaan eläinrääkkäystapauksista. Vastuulla tarkoitetaan myös sitä, että omistajan tehtävänä on kerätä meidän koirien jätökset tuolta kaduilta, ei ole kivaa, kun kävelytiellä joutuu jatkuvasti katsomaan, ettei astu kakkaan. Mitä ajatuksia sinussa herättää aihe vastuu koiran omistamisesta? Jätä kommentti!
Tässä kuvassa on varsin tuttu näky täällä meillä kotona. Vaikka buldoggi on vähän pienempi kuin virtahepo ja norsu ovat olleet, se ei minua haittaa! Mahdun hyvin nukkumaan buldogin päällä. Päivisin raahaan buldoggia ympäri asuntoa, yleensä parkkeeraan sen keskelle eteisen lattiaa, jotta näen kaikkiin huoneisiin. Isäntä ei oikein pidä siitä, että tykkään olla juuri siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti