maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulun tunnelmia

Aaton aattona matkustimme isännän ja emännän kanssa Nöpön luokse. Matka oli pitkä, mutta se meni hyvin, kun nukuin koko matkan. Perillä Nöpön luona oli tosi kylmä ja paljon lunta, enemmän kuin meillä. Menin heti etsimään Nöpöä ja leikimme hippaa.

Yöllä haistoin kinkun tuoksua, ja juoksin keittiöön. Harmi, että se oli vielä uunissa. Jouluaattoaamuna heräsin emännän peiton alta, olin yöllä salaa hiipinyt sinne. Onneksi aamulla kinkku oli jo tullut uunista, ja sain hieman maistaa sitä. Se oli tosi hyvää.

Päivällä laskin pulkkamäkeä ja juoksentelin ulkona, pian piti mennä sisälle, sillä ulkona oli tosi kylmä meille pienille koirille. Ulkoilun jälkeen jouduin joulusaunaan, en oikein viihtynyt siellä. Saunassa oli tosi kuuma ja jouduin pesulle.

Jouluruuan aikana vahdin kinkkua, ettei se vain karkaisi tai jos sieltä olisi pudonnut lattialle jotakin. Hetken vain jaksoin vahtia, sen jälkeen mentiin Nöpön kanssa vierekkäin nukkumaan sohvalle.

Olin ollut myös kiltti, sillä sain joululahjoja! Ensimmäisestä tuli toivelahja, vinkulelu! Sain myös luun ja uuden lelun, ruokaa ja lampaantaljan. Lampaantaljan päällä on niin mukavaa nukkua!

Joulu meni mukavasti kinkkua syödessä ja Nöpön kanssa leikkiessä. Kotiin kun tultiin, niin lunta oli satanut niin paljon, että jouduin melkein uimaan siinä. Nyt saa sitten kotona levätä ihan rauhassa uuden lampaantaljan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti